Ухвалено бюджет міста Києва на 2018 рік

22 грудня 2017,Публікації » Новини

21 грудня 2017 року Київська міська рада ухвалила бюджет Києва на 2018 рік з дохідною і видатковою частинами в розмірі 49,1 млрд гривень.

За словами Київського міського голови видатки на освіту становитимуть 13,6 млрд грн. «Розуміючи, що інвестувати треба в майбутнє, ми знову значно збільшили фінансування на освіту та виховання наших дітей. Це і кошти школам та садкам, і нові спортмайданчики та шкільні стадіони, і надбавки педагогам, і багато іншого», – сказав Віталій Кличко.

«Ми і надалі плануємо будувати і вводити в експлуатацію нові навчальні заклади, щоб наші діти отримували знання в комфортних умовах і за сучасними технологіями», – підкреслив Віталій Кличко.

Депутати також підтримали проект Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2018-2020 роки. У наступному році на фінансування об’єктів будівництва та реконструкції буде спрямовано понад 5 млрд грн.

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку