8 вересня 2009,Публікації » Новини
11-13 вересня у Києві відбудуться виставки "Освіта та кар’єра - Навчальні курси всіх напрямів" та "Підручник - 2009" 11-13 вересня 2009 року у Києві в приміщенні Київського планетарію Міністерство освіти і науки України та Товариство "Знання" України проводять традиційні виставки "Освіта та кар’єра - Навчальні курси всіх напрямів" та "Підручник - 2009".

Мета проведення виставок - надати учням середніх шкіл та студентам ВНЗ інформацію, яка допоможе їм визначитися щодо набуття подальшої освіти орієнтовно до потреб вітчизняного ринку праці, представити діяльність навчальних курсів всіх напрямів, вищих навчальних закладів та ознайомити з новинками навчальної літератури.

Тематичні розділи виставки "Освіта та кар’єра - Навчальні курси різних напрямів":
- Курси іноземних мов;
- Курси бухгалтерів;
- Комп’ютерні курси;
- Курси перукарів, візажистів та манікюру;
- Курси флористів, дизайнерів;
- Розвиваючі курси - курси швидкого читання, ораторського мистецтва;
- Дитячі розвиваючі центри;
- Вищі навчальні заклади Києва;
- Друга вища освіта та курси підвищення кваліфікації;
- Приватні школи;
- Освіта за кордоном.

Тематичні розділи виставки "Підручник - 2009":
- Посібники для навчання;
- Підручники та навчальна література;