Про затвердження формули розподілу освітньої субвенції між місцевими бюджетами

11 січня 2018,Публікації » Новини

Уряд ухвалив рішення щодо затвердження нової формули розподілу освітньої субвенції між місцевими бюджетами,  що враховує такі показники як  кількість учнів, особливості території і відповідає вимогам Бюджетного кодексу, де визначено, що освітня субвенція спрямовується на оплату праці з нарахуваннями педагогічних працівників у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах в частині забезпечення видатків на здобуття повної загальної середньої освіти.

Формула розподілу освітньої субвенції між місцевими бюджетами

АКТУАЛЬНО

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку