Тепло в столичні школи і садки дадуть вже у вересні?

Тепло в столичні школи і садки дадуть вже у вересні?Підготовка столиці до опалювального сезону повинна закінчитися 1 жовтня. Проте в разі різкого похолодання комунальники обіцяють в першу чергу дати тепло в дитячі садки, школи, пологові будинки вже після 15 вересня.

За словами начальника ГУ палива, енергетики і енергозбереження Олексія Демидова, реалізація підготовчих заходів - на фінішній прямій. "На даний момент енергокомпанії виконали більше 82% запланованих об'ємів робіт, переважно за власні кошти. Вже завершені випробування всіх теплових мереж, що дало можливість забезпечити гарячою водою всі столичні райони", - відзначив він.

Чиновник також повідомив, що цього року початок опалювального сезону проходить в два етапи: "Першими подадуть тепло в школи, дитячі садки, пологові будинки. Тому ці об'єкти мають бути готові до опалювального сезону вже 15 вересня".

На другому етапі, за словами Демидова, підключать до мереж житлові будинки, організації та підприємства Києва.

В той же час, начальник ГУ житлового господарства Володимир Стороженко заявив, що будинки готові до зими на 72%. "Видачу паспортів готовності житлових будинків до опалювального сезону повинні закінчити до 25 вересня", - додав він.

17.листопада

З ДНЕМ СТУДЕНТА!