Представники ГО «Закон та ми» НВК «Новоайдарська гімназія» завітали до КМОППОіНУ

2 лютого 2018,Публікації » Новини

02 лютого 2018 року до КМОППОіНУ завітали представники ГО «Закон та ми» НВК «Новоайдарська гімназія». Під час зустрічі голова КМОППОіНУ О. Яцунь ознайомив учнів НВК з основними напрямами роботи Профспілки освітян м. Києва, здобутками та перемогами профспілкової сторони з захисту трудових, соціально-економічних прав.

Юрисконсультом КМОППОіНУ було надано відповіді на питання щодо працевлаштування молоді, прав та гарантій неповнолітніх працівників, порядку звільнення з роботи, участі профспілки у реалізації молоді права на працю та інших.

АКТУАЛЬНО

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку