Зустрічі голови КМОППОіНУ з профактивом Деснянського та Дарницького районів м. Києва

15 лютого 2018,Публікації » Новини

13-14 лютого 2018 року було проведено зустрічі голови КМОППОіНУ Олександра Яцуня з профактивом Деснянського та Дарницького районів. Під час зустрічей були обговорені актуальні питання захисту трудових, соціально-економічних прав працівників освіти, зокрема стан оплати праці педагогічних та інших працівників навчальних закладів у 2018 році. Окрім того, було також обговорено питання щодо недопущення передання будівлі Київського міського будинку учителя чи частини його приміщень установам та організаціям, діяльність яких безпосередньо не пов’язана з освітньою галуззю.

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН