Соціальне партнерство в дії

22 лютого 2018,Публікації » Новини

Соціальне партнерство в дії21.02.2018 року відбулося розширене засідання Колегії КМДА.

Про виконання бюджету і Програми економічного та соціального розвитку м. Києва за 2017р. доповіли заступники голови КМДА, керівники РДА, а також директор Департаменту освіти і науки Олена Фіданян.

У роботі Колегії взяв участь Олександр Яцунь, який у своєму виступі зосередив увагу на:
1) забезпеченні всіх необхідних виплат у затвердженому фонді оплати праці освітян на 2018р;
2) розв'язанні проблеми житла для освітян;
3) оголошенні збору підписів у підтримку звернення щодо недопущення передачі будівлі Будинку Учителя чи частини його приміщень установам та організаціям, діяльність яких безпосердньо не пов'язана з освітньою галуззю.

Соціальне партнерство в дії Соціальне партнерство в дії Соціальне партнерство в діїСоціальне партнерство в діїСоціальне партнерство в дії

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018