Тривають зустрічі голови КМОППОіНУ з профактивами районів м. Києва

22 лютого 2018,Публікації » Новини

Тривають зустрічі голови КМОППОіНУ з профактивами районів м. Києва

Упродовж 19-21 лютого 2018 року було проведено зустрічі голови КМОППОіНУ Олександра Яцуня з профактивами Голосіївського, Печерського, Солом’янського та Святошинського районів.

Під час зустрічей були обговорені актуальні питання освітян, зокрема щодо:

• стану оплати праці педагогічних та інших працівників навчальних закладів у 2018 році;
  • встановлення сумісництва та суміщення працівникам освіти;
  • питання щодо недопущення передання будівлі Київського міського будинку учителя чи частини його приміщень установам та організаціям, діяльність яких безпосередньо не пов’язана з освітньою галуззю;
  • виплати грошової винагороди до Міжнародного жіночого дня педагогічним працівникам та премії непедагогічним працівникам;
  • пенсії за вислугу років;
  • можливості виплати надбавки за складність і напруженість у роботі бібліотечним працівникам;
  • підвищення оплати праці працівникам, залученим до роботи в інклюзивних класах.

Тривають зустрічі голови КМОППОіНУ з профактивами районів м. КиєваТривають зустрічі голови КМОППОіНУ з профактивами районів м. КиєваТривають зустрічі голови КМОППОіНУ з профактивами районів м. КиєваТривають зустрічі голови КМОППОіНУ з профактивами районів м. КиєваТривають зустрічі голови КМОППОіНУ з профактивами районів м. КиєваТривають зустрічі голови КМОППОіНУ з профактивами районів м. КиєваТривають зустрічі голови КМОППОіНУ з профактивами районів м. КиєваТривають зустрічі голови КМОППОіНУ з профактивами районів м. Києва

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018