23 лютого 2018,Публікації » Новини

22 лютого 2018 року було проведено зустріч голови КМОППОіНУ Олександра Яцуня з профактивами Оболонського та Подільського районів.

Під час зустрічей були обговорені актуальні питання захисту трудових та соціально-економічних прав освітян. Зокрема, голова КМОППОіНУ доповів спілчанам про дії профспілкової сторони, спрямовані на підвищення заробітної плати освітян. Окрім того, освітяни висловилися у підтримку звернення щодо недопущення передання будівлі Київського міського будинку учителя чи частини його приміщень установам та організаціям, діяльність яких безпосередньо не пов'язана з освітньою галуззю.

Зустріч голови КМОППОіНУ з профактивами Оболонського та Подільського районів м. КиєваЗустріч голови КМОППОіНУ з профактивами Оболонського та Подільського районів м. КиєваЗустріч голови КМОППОіНУ з профактивами Оболонського та Подільського районів м. КиєваЗустріч голови КМОППОіНУ з профактивами Оболонського та Подільського районів м. КиєваЗустріч голови КМОППОіНУ з профактивами Оболонського та Подільського районів м. КиєваЗустріч голови КМОППОіНУ з профактивами Оболонського та Подільського районів м. КиєваЗустріч голови КМОППОіНУ з профактивами Оболонського та Подільського районів м. КиєваЗустріч голови КМОППОіНУ з профактивами Оболонського та Подільського районів м. КиєваЗустріч голови КМОППОіНУ з профактивами Оболонського та Подільського районів м. Києва

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН