1-20 вересня проводиться Всеукраїнський рейд "Урок"

1-20 вересня проводиться Всеукраїнський рейд "Урок" 1-20 вересня 2009 року Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту проводить Всеукраїнський рейд "Урок". Про це повідомляє Державний департамент з усиновлення та захисту прав дитини.

Захід організовується з метою соціального захисту дітей, запобігання їх бездоглядності і безпритульності, на виконання Закону України "Про освіту", в частині виявлення дітей, які 1 вересня 2009 року не приступили до занять у загальноосвітніх навчальних закладах.

Акція проводиться на виконання заходів Державної програми подолання дитячої безпритульності і бездоглядності на 2006-2010 роки, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.05.2006 №623.

Міністерством у справах молоді, сім’ї та ґендерної політики Автономної Республіки Крим, службами у справах дітей обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій проводиться робота щодо повернення виявлених дітей до навчальних закладів, влаштування на роботу, до закладів соціального захисту дітей, усунення причин і умов, внаслідок яких діти не були охоплені навчанням, притягнення до відповідальності батьків та осіб, які негативно впливають на виховання дітей.

17.листопада

З ДНЕМ СТУДЕНТА!