У школах Києва через негоду скасували навчання 2-3 березня

1 березня 2018,Публікації » Новини

У школах Києва через негоду скасували навчання 2-3 березняВраховуючи погодні умови, столична влада прийняла рішення про призупинення навчального процесу на 2 та 3 березня у школах столиці. Дитячим садочкам також рекомендовано призупинити роботу на ці два дні, натомість передбачити функціонування чергових груп.

Шановні управлінці та освітяни! Нагадуємо про вимоги наказу щодо забезпечення безперебійного функціонування об’єктів освітнього галузі міста Києва в осінньо-зимовий період 2017-2018 року (Наказ Департаменту №1111 від 29.11.2017).

Нагадуємо, що 1 березня в столиці сильний сніг, хуртовина, на дорогах ожеледиця. Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.Також сьогодні буде хмарно, вітер північно-західний, 7-12 м/с, вранці пориви до 15-20 м/с, температура вдень 5-7° морозу.

2 березня синоптики прогнозують вночі невеликий сніг, вдень без істотних опадів, температура вночі близько 10°, вдень 6-8° морозу. 3 березня – сніг, температура вночі 7-9°, вдень 1-3° морозу, на дорогах ожеледиця, вітер південний із переходом на північно-західний, 7-12 м/с. 4 та 5 березня – невеликий сніг, температура вночі 11-13° морозу, вдень 4-6° морозу.

За матеріалами КМДА

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018