Визначено переможців Всеукраїнського турніру з шахів

5 березня 2018,Публікації » Новини

Визначено переможців Всеукраїнського турніру з шахів

У період з 1 до 3 березня 2018 року в м. Києві на базі дитячого позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Пуща-Водиця» проходив  Всеукраїнський турнір з шахів серед працівників освіти – членів галузевої Профспілки.

У спортивному святі взяли участь понад 70 гравців, серед яких – 23 вчителі загальноосвітніх навчальних закладів та 5 директорів шкіл; 11 викладачів та працівників вищих навчальних закладів; 16 тренерів дитячо-юнацьких спортивних шкіл; 15 керівників гуртків і працівників позашкільних навчальних закладів.

Команду освітян столиці представляли керівник гуртка гімназії № 178 – Височин Спартак Леонідович, вчитель математики спеціалізованої школи-ліцею № 293 – Березнюк Людмили Іванівни, тренери-викладачі Київського Палацу дітей та юнацтва – Левенко Павло Андрійович та Левенко Тетяна Андріївна. Представник команди на турнірі Захарчук Іван Романович – завідувач спортивним відділом Українського державного центру позашкільної освіти.

У напруженому протистоянні команда міста Києва у командному заліку посіла ІІІ місце. Член команди – Спартак Височин здобув І місце на 1-й чоловічій дошці.

Щиро вітаємо шахову команду освітян столиці за високі результати у турнірі.

Визначено переможців Всеукраїнського турніру з шахівВизначено переможців Всеукраїнського турніру з шахів

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018