15 березня 2018,Публікації » Новини

Шановні освітяни!

Продовжується збір підписів щодо недопущення передання будівлі Київського міського будинку учителя чи частини його приміщень установам та організаціям, діяльність яких безпосередньо не пов’язана з освітньою галуззю.

Вже зібрано понад 36 тисяч підписів!

Прохання долучитися до акції працівникам та студентам вищих навчальних закладів м. Києва та усім небайдужим!

Бланк підписного листа додається (див. нижче)

Підписні листи прохання надсилати за адресою:

м. Київ, вул. Володимирська, 57
Київська міська організація Профспілки працівників освіти і накуи України

Скановані копії підписних листів приймаються за адресою: press.profspilka@gmail.com

Телефон для довідок: 235-03-64

Бланк підписного листа

АКТУАЛЬНО

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку