Відповідь КМДА на звернення КМОППОіНУ щодо підвищення муніципальної набавки працівникам закладів дошкільної та позашкільної освіти

19 березня 2018,Публікації » Новини

Відповідь КМДА на звернення КМОППОіНУ  щодо підвищення муніципальної набавки працівникам закладів дошкільної та позашкільної освіти

У відповідь на звернення КМОППОіНУ виконавчий орган Київради (КМДА) надав відповідь щодо встановлення муніципальної надбавки педагогічним працівникам м. Києва закладів дошкільної та позашкільної освіти.

За інформацією, викладеною у листі, на доручення Постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку від 26.02.2018 року №08/280-336 щодо Протокольного доручення №2 (додаток до протоколу №69 пленарного засідання VІ сесії Київської міської ради VІІІ скликання 08.02.2018 року) Департаментом освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) надано пропозиції до Департаменту фінансів виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) щодо виділення додаткових коштів з бюджету м. Києва по галузі «Освіта» у сумі 31,9 млн. грн. для забезпечення виплати у 2018 році муніципальної надбавки за складність і напруженість у роботі у розмірі 30% посадового окладу педагогічним працівникам позашкільних та дошкільних навчальних закладів м. Києва.

Наразі КМОППОіНУ тримає на контролі питання встановлення муніципальної надбавки педагогічним працівникам закладів дошкільної та позашкільної освіти м. Києва у розмірі 30% посадового окладу та щоденно здійснює моніторинг стану виплати заробітної плати працівникам навчальних закладів м. Києва.

Лист-відповідь від КМДА голові КМОППОіНУ О. Яцуню

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН