Колегія Департаменту освіти і науки молоді та спорту КМДА

20 березня 2018,Публікації » Новини

Колегія Департаменту освіти і науки молоді та спорту КМДА

Розширене засідання колегії департаменту освіти: відверта розмова про виклики столичної освіти у розрізі районів, програм та навіть окремих навчальних закладів. Головне завдання для всіх - в умовах збільшеного у рази фінансування освіти підвищити відповідальність кожного освітянина за те, що відбувається в його закладі.

Олександр Яцунь у своєму виступі зазначив, що нова українська школа відбудеться за умови реформування оплати праці освітян.

АКТУАЛЬНО

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку