До 100-річчя В. О. Сухомлинського

30 березня 2018,Публікації » Новини

28 вересня 2018 року світова педагогічна спільнота відзначатиме 100-річчя з дня народження видатного українського педагога Василя Сухомлинського.

З цієї нагоди сьогодні 30 березня в Міністерстві освіти і науки молоді та спорту відбулася зустріч керівництва та педагогів НВК "Павлиська загольноосвітня школа І-ІІ ступенів - ліцей імені В. О. Сухомлинського" з міністром освіти Л. Гриневич, директором Департаменту освіти і науки, молоді та спорту О. Фіданян, головою КМОППОіНУ О. Яцунем.

На заході обговорювалися питання оригінальної педагогічної системи, яку створив В. О. Сухомлинський, спрямована на визнання дитини, як найвищої цінності та проблеми соціального захисту вчителів.

До 100-річчя В. О. СухомлинськогоДо 100-річчя В. О. СухомлинськогоДо 100-річчя В. О. СухомлинськогоДо 100-річчя В. О. СухомлинськогоДо 100-річчя В. О. Сухомлинського

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН

04.червня