В Україні проводитиметься масовий медогляд школярів

В Україні проводитиметься масовий медогляд школярів Міністерство охорони здоров'я України планує в 2010-2011 навчальному році проводити масові медичні огляди школярів. Про це повідомив глава відомства Василь Князевич на прес-конференції 9 вересня.

"Наступного року ми також ставимо питання - будемо переходити на масові огляди, на диспансеризацію", - відзначив Князевич.  Перед початком навчального року всі діти будуть проходити медичний огляд, після чого батькам і вчителям будуть надані рекомендації по навантаженнях для школярів, - відзначив він. Також планується, що лікарі рекомендуватимуть батькам, як краще проводити оздоровлення дітей влітку.

За словами Князевича, такі медичні огляди повинні проходить впродовж 1-2 місяців, щоб не створювати черги в поліклініках.

17.листопада

З ДНЕМ СТУДЕНТА!