Святковий вечір освітян м. Києва!

4 квітня 2018,Публікації » Новини

Святковий вечір освітян м. Києва!

03 квітня 2018 року в Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України провела святковий вечір для столичних освітян у Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка.

Столичну профспілкову родину щиро вітав голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь, який в урочистій атмосфері нагородив кращих працівників освіти м. Києва.

Приємним продовженням вечора став перегляд п’єси Джона Патрика— лауреата Пулітцерівської премії і премії Тоні «Дорога Памела», лейтмотивом якої стали вічні проблеми духовності, людяності, щастя, добра і зла.

Святковий вечір освітян м. Києва! Святковий вечір освітян м. Києва!Святковий вечір освітян м. Києва!Святковий вечір освітян м. Києва!Святковий вечір освітян м. Києва!Святковий вечір освітян м. Києва!Святковий вечір освітян м. Києва!Святковий вечір освітян м. Києва!Святковий вечір освітян м. Києва!Святковий вечір освітян м. Києва!Святковий вечір освітян м. Києва!Святковий вечір освітян м. Києва!Святковий вечір освітян м. Києва!

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН

04.червня