Укладено договір про співпрацю між КМОППОіНУ та НПУ імені М.П.Драгоманова!

5 квітня 2018,Публікації » Новини

Укладено договір про співпрацю між КМОППОіНУ та НПУ імені М.П.Драгоманова!

05 квітня 2018 року на засіданні Вченої ради Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова в урочистій атмосфері укладено угоду про співпрацю між Київською міською організацією Профспілки працівників освіти і науки України та Національним педагогічним університетом імені М.П. Драгоманова.

Голова КМОППОіНУ О. Яцунь висловив сподівання на подальшу плідну взаємну співпрацю та привітав членів Вченої ради і запрошених на засідання з одним з найважливіших днів Страсного тижня перед святом Великодня – Чистим (Великим) четвергом.

Укладено договір про співпрацю між КМОППОіНУ та НПУ імені М.П.Драгоманова! Укладено договір про співпрацю між КМОППОіНУ та НПУ імені М.П.Драгоманова!

АКТУАЛЬНО

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку