Укладено договір про співпрацю між КМОППОіНУ та НПУ імені М.П.Драгоманова!

5 квітня 2018,Публікації » Новини

Укладено договір про співпрацю між КМОППОіНУ та НПУ імені М.П.Драгоманова!

05 квітня 2018 року на засіданні Вченої ради Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова в урочистій атмосфері укладено угоду про співпрацю між Київською міською організацією Профспілки працівників освіти і науки України та Національним педагогічним університетом імені М.П. Драгоманова.

Голова КМОППОіНУ О. Яцунь висловив сподівання на подальшу плідну взаємну співпрацю та привітав членів Вченої ради і запрошених на засідання з одним з найважливіших днів Страсного тижня перед святом Великодня – Чистим (Великим) четвергом.

Укладено договір про співпрацю між КМОППОіНУ та НПУ імені М.П.Драгоманова! Укладено договір про співпрацю між КМОППОіНУ та НПУ імені М.П.Драгоманова!

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018