Конференція трудового колективу КПІ ім. Ігоря Сікорського

13 квітня 2018,Публікації » Новини

Конференція  трудового колективу КПІ ім. Ігоря Сікорського

12 квітня 2018 року в Центрі культури та мистецтв КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулася конференція трудового колективу університету.

На конференції було озвучено звіт адміністрації та профспілкових комітетів університету про виконання колективного договору за 2017 рік та перший квартал 2018 року, а також укладено колективний договір на 2018 рік та перший квартал 2019 року.

Голова КМОППОіНУ О.М. Яцунь у своєму виступі зупинився на проблемних питаннях у сфері вищої освіти, зокрема на низькому рівню видатків на освіту, у тому числі на оплату праці наукових, науково-педагогічних працівників, знеціненні праці кваліфікованих працівників через значний відрив від розміру мінімальної заробітної плати величини базового посадового окладу ЄТС та включення до мінімальної заробітної плати надбавок, доплат, винагород, премій.

Конференція  трудового колективу КПІ ім. Ігоря Сікорського Конференція  трудового колективу КПІ ім. Ігоря СікорськогоКонференція  трудового колективу КПІ ім. Ігоря СікорськогоКонференція  трудового колективу КПІ ім. Ігоря Сікорського

АКТУАЛЬНО

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку