Першотравень і профспілки. Традиції і сучасність

27 квітня 2018,Публікації » Новини

Покоління Z захоплюється Стівеном Хокінгом, не боїться помилятися, є допитливим, робить досить вагомі кроки до власної мети. І при цьому старшокласники усвідомлюють, що люди живуть у світі зростаючої економічної нерівності. І що за свої права треба боротися. В який спосіб? Відповіді учнівська молодь отримує під час дискусій на профспілкових уроках.

Окрема подяка вчителю історії (в.к.) ЗНЗ №157 Берендєєву Сергію Олександровичу, вчителю історії (в.к.) Кловського ліцею №77 Ферт Олені Вікторівні, вчителю історії НВК "Домінанта" Дніпровського району Аленгоз Вікторії Юріївні та всім освітянам, які долучилися до підготовки і реалізації цього важливого проекту.

Першотравень і профспілки. Традиції і сучасністьПершотравень і профспілки. Традиції і сучасністьПершотравень і профспілки. Традиції і сучасністьПершотравень і профспілки. Традиції і сучасністьПершотравень і профспілки. Традиції і сучасністьПершотравень і профспілки. Традиції і сучасністьПершотравень і профспілки. Традиції і сучасністьПершотравень і профспілки. Традиції і сучасність Першотравень і профспілки. Традиції і сучасністьПершотравень і профспілки. Традиції і сучасністьПершотравень і профспілки. Традиції і сучасністьПершотравень і профспілки. Традиції і сучасністьПершотравень і профспілки. Традиції і сучасність Першотравень і профспілки. Традиції і сучасністьПершотравень і профспілки. Традиції і сучасністьПершотравень і профспілки. Традиції і сучасністьПершотравень і профспілки. Традиції і сучасністьПершотравень і профспілки. Традиції і сучасність