Щодо будинку вчителя

15 травня 2018,Публікації » Новини

Щодо будинку вчителя

Станом на 14 травня 2018 року понад 46 000 освітян підтримали звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Київського міського голови щодо збереження Київського міського будинку учителя саме як освітянського центру та недопущення передання будівлі Київського міського будинку учителя чи частини його приміщень установам та організаціям, діяльність яких безпосередньо не пов’язана з освітньою галуззю.

Окрім того, вчителем історії та правознавства ліцею №157 Оболонського району м. Києва Сергієм Берендєєвим та вчителем історії Києво-Печерського ліцею «Лідер» №171 Чемерисом Аркадієм було здійснено незалежне дослідження «Історія будинку вчителя», в якому дослідники дійшли висновку, що з моменту створення будівлі за адресою: м. Київ, вул. Володимирська 57 її приміщення використовувалась для потреб освітян.

Результати дослідження «Історія будинку вчителя»

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018