Актуальні питання освітян столиці обговорювалися під час розширеного засідання Колегії КМДА

15 травня 2018,Публікації » Новини

Голова КМОППОіНУ О.Яцунь 15 травня 2018 року озвучив актуальні питання освітян на розширеному засіданні Колегії Київської міської державної адміністрації. Зокрема, під час свого виступу О. Яцунь наголосив на необхідності:

• збереження Київського міського будинку учителя саме як освітянського центру та недопущення передання будівлі Київського міського будинку учителя чи частини його приміщень установам та організаціям, діяльність яких безпосередньо не пов’язана з освітньою галуззю.
  • прискорення будівництва житлового будинку для педагогічних працівників закладів освіти комунальної власності м. Києва та передання 100% житлових приміщень цього будинку для забезпечення житлом освітян.
  • збільшення обсягів освітньої субвенції для м. Києва та недопущення звуження прав освітян у зв’язку з дефіцитом коштів освітньої субвенції.

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018