"Школа вожатого"

17 травня 2018,Публікації » Новини

"Школа вожатого"

16 травня 2018 року у приміщенні Будинку Вчителя Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України, готуючись до дитячого оздоровлення, проводила «Школу вожатих». Були присутні педагоги-наставники освітніх закладів м. Києва, керівники таборів, у яких будуть оздоровлюватися діти освітян (ДЗСТЛОК «Верховина» та курортного об’єднання «Сонячний берег»), студенти ІІ-ІІІ курсів НПУ імені М. П. Драгоманова та Київського університету імені Бориса Грінченка.

До присутніх з привітальним словом звернувся голова КМОППОіНУ Олександр Яцунь.

"Школа вожатого""Школа вожатого""Школа вожатого""Школа вожатого"

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН