Спортивне свято з футзалу!

17 травня 2018,Публікації » Новини

Спортивне свято з футзалу!

У період з 14 до 16 травня 2018 року в м. Києві на базі спортивного комплексу Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова відбувся Всеукраїнський турнір з міні-футболу серед працівників освіти та студентів – членів галузевої Профспілки. Участь у заході взяли 17 команд із 15 регіонів країни.

За перемогу змагалися команди із Вінницької області, Волинської, Житомирської, Запорізької, Закарпатської, Київської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Черкаської, Чернігівської областей та з міста Києва.

У них взяли участь 155 представників освітніх закладів та студентів закладів вищої освіти – членів Профспілки працівників освіти і науки України, серед яких: 66 – вчителів ЗНЗ, 15 – викладачів закладів вищої освіти; 3 – доценти; 23 – тренери ДЮСШ; 8 – працівників закладів позашкільної освіти, 10 – профспілкові лідери.

Змагання проводилися у двох окремих дивізіонах – «А» (працівники закладів освіти) і «Б» (студенти). Освітяни Києва були представлені двома командами.

Видовищним видалося свято з футзалу. У дивізіоні «Б» беззаперечним лідером стала команда студентів Національного університету харчових технологій, яка в підсумку посіла I загальнокомандне місце.

У дивізіоні «А» у безкомпромісній боротьбі працівники закладів освіти столиці в матчі за III місце перемогли команду з Рівненської області.

Щиро вітаємо переможців та призерів! Бажаємо успіхів на професійній ниві та навчанні!

Спортивне свято з футзалу!Спортивне свято з футзалу!Спортивне свято з футзалу!Спортивне свято з футзалу!

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН