Спільними зусиллями до соціальної справедливості

4 червня 2018,Публікації » Новини

Спільними зусиллями до соціальної  справедливості

1 червня Голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь за рішенням президії ради КМОППОіНУ вручив Голові Федерації профспілок України Григорію Осовому Почесний знак імені Анатолія Тимчика «За зміцнення соціального партнерства».

Цією нагородою відзначаються посадові особи міністерств та відомств, керівники органів місцевого самоврядування, навчальних закладів та профспілкових організацій за сумлінну працю у захисті трудових, соціально-економічних прав та інтересів членів профспілок.

Григорій Осовий у свою чергу висловив вдячність за високу оцінку діяльності ФПУ та його особисто в процесі соціального діалогу.

Спільними зусиллями до соціальної  справедливостіСпільними зусиллями до соціальної  справедливості

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН

04.червня