4 червня 2018,Публікації » Новини

Лабіринт 2018!

Традиційно, на початку літа у період з 1 до 3 червня, Студентська профспілкова асоціація м. Києва спільно з первинною профспілковою організацією студентів НТУУ «КПІ імені Ігоря Сікорського» та туристичним клубом «Глобус» провела спортивно-інтелектуальну гру «Лабіринт» серед студентських команд вищих навчальних закладів.

Адреналін, азарт, жага до перемоги – саме ці почуття переповнювали профспілкові команди на змагальних етапах. Вир емоцій захопив студентів під час проведення конкурсу капітанів, інтелектуального конкурсу, нічного квесту, фотоквесту, туріади, презентації команд та ін.

Зморені але щасливі студенти продовжували спілкування у колі друзів під пісні біля багаття до ранку. А на ранок на них знову чекали нові випробування та конкурси.

Вперше за роки існування «Лабіринту» перемогу святкували дві команди, а саме «СуперШева» Київського національного університету імені Тараса Шевченка (капітан – Горбатюк Владислав) та «Драгоманівці» Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова (капітан – Бенца Іван).

Третє місце виборола команда «Самці Сонця» Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана (капітан команди – Гаврилюк Ярослав).

«Лабіринт 2018» закінчився приємними враженнями та спогадами. Бажаємо студентам вдало здати сесію та гарно відпочити, не зупинятися на досягнутому, а рухатися до нових звершень і перемог.

До зустрічі на «Лабіринті 2019»!

Лабіринт 2018!Лабіринт 2018!Лабіринт 2018!Лабіринт 2018!Лабіринт 2018!Лабіринт 2018!Лабіринт 2018!Лабіринт 2018!Лабіринт 2018!Лабіринт 2018!Лабіринт 2018!Лабіринт 2018!Лабіринт 2018!Лабіринт 2018!Лабіринт 2018!Лабіринт 2018!Лабіринт 2018!Лабіринт 2018!Лабіринт 2018!Лабіринт 2018!Лабіринт 2018!Лабіринт 2018!Лабіринт 2018!Лабіринт 2018!Лабіринт 2018!Лабіринт 2018!

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН

04.червня