Анонс прес-конференції «Освітяни столиці: реакція на сучасні виклики та загрози»

6 червня 2018,Публікації » Новини

7 червня, четвер, о 12:00, в прес-центрі ІА «Главком» (м. Київ, вул. Шовковична, 8/20) відбудеться прес-конференція на тему «Освітяни столиці: реакція на сучасні виклики та загрози». Запрошені гості: Олександр Яцунь, голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України, Сергій Берендєєв вчитель історії та правознавства ліцею №157 Оболонського району м. Києва, Володимир Василюк, вчитель історії, голова профспілкового комітету школи-інтернату №10, Соломінчук Вікторія, юрисконсульт Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Акредитація:
тел.: 253 54 74