Відповідь КМДА щодо збереження Київського міського будинку учителя

6 червня 2018,Публікації » Новини

Відповідь КМДА щодо збереження Київського міського будинку учителя

Станом на 07.06. 2018 року понад 46 000 освітян підтримали звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Київського міського голови щодо збереження Київського міського будинку учителя саме як освітянського центру та недопущення передання будівлі Київського міського будинку учителя чи частини його приміщень установам та організаціям, діяльність яких безпосередньо не пов’язана з освітньою галуззю.

Окрім того, вчителем історії та правознавства ліцею №157 Оболонського району м. Києва Сергієм Берендєєвим та вчителем історії Києво-Печерського ліцею «Лідер» №171 Чемерисом Аркадієм було здійснено незалежне дослідження «Історія будинку вчителя», в якому дослідники дійшли висновку, що з моменту створення будівлі за адресою: м. Київ, вул. Володимирська 57 її приміщення використовувалась для потреб освітян.

У відповіді на звернення КМОППОіНУ - листі виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) за підписом О. Резнікова від 14.05.2018 року №007-1716 наголошується на тому, що Київський міський будинок учителя після реставрації планується використовувати виключно для потреб освітянської спільноти м. Києва.

КМОППОіНУ і надалі триматиме на контролі питання збереження Київського міського будинку учителя саме як освітянського центру та недопущення передання будівлі Київського міського будинку учителя чи частини його приміщень установам та організаціям, діяльність яких безпосередньо не пов’язана з освітньою галуззю.

Текст листа КМДА від 14.05.2018 №007-1716

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН