Міжнародний семінар: «Соціальний діалог на регіональному рівні»

26 червня 2018,Публікації » Новини

Міжнародний семінар: «Соціальний діалог на регіональному рівні»

25 червня 2018 року з ініціативи Сторони профспілок та за підтримки представництва ЄС розпочав свою роботу дводенний Міжнародний семінар з питання «Соціальний діалог на регіональному рівні».

Учасники семінару, зокрема голова Київської міської ради профспілок Валентин Мельник, заступник голови Київської міської державної адміністрації з питань самоврядних повноважень Олексій Резніков, заступник голови Об’єднання роботодавців України Василь Піддубний, директор Департаменту регіональної політики Свентокшиського воєводства, Польща Гржегорз Оравець, радник Кабінету міністрів праці, солідарності і соціального забезпечення Португалії Карлос Альберто Алменда Домингс, голова КМОППОіНУ Олександр Яцунь висловили своє бачення розвитку соціального діалогу на регіональному рівні.

Так, голова КМОППОіНУ Олександр Яцунь у своєму виступі зосередив увагу присутніх на прикладах результативних дій КМОППОіНУ щодо захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів працівників освіти, у тому числі шляхом дієвого соціального діалогу на місцевому рівні, та наголосив на необхідності удосконалення законодавства, яке забезпечило б дієвий механізм розвитку соціального діалогу в Україні.

Міжнародний семінар: «Соціальний діалог на регіональному рівні» Міжнародний семінар: «Соціальний діалог на регіональному рівні»Міжнародний семінар: «Соціальний діалог на регіональному рівні»Міжнародний семінар: «Соціальний діалог на регіональному рівні»Міжнародний семінар: «Соціальний діалог на регіональному рівні»Міжнародний семінар: «Соціальний діалог на регіональному рівні»

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН