Розширене засідання Колегії Київської міської державної адміністрації

30 серпня 2018,Публікації » Новини

Розширене засідання Колегії Київської міської державної адміністрації

30 cерпня 2018 року відбулося розширене засідання Колегії Київської міської державної адміністрації.

На засіданні обговорювалися питання стану підготовки закладів освіти до навчального року та впровадження «Нової Української Школи».

Під час виступу голова КМОППОіНУ Олександр Яцунь зупинився на основних проблемних питаннях соціально-економічного захисту освітян, зокрема на:

• виплаті педагогічним працівникам закладів загальної середньої освіти Печерського району надбавки за престижність педагогічної в розмірі 30% посадового окладу (зі здійсненням перерахунку з 01.01.2018 року);
  • виплаті муніципальної надбавки педагогічним працівникам закладів дошкільної та позашкільної освіти Печерського та Шевченківського районів отримують в розмірі 30% посадового окладу (зі здійсненням перерахунку з 01.01.2018 року);
  • передбаченні коштів на виплату у 2019 році муніципальної надбавки у розмірі 50% посадового окладу - керівним працівникам та 30% - всім іншим працівникам закладів освіти;
  • наданні додаткового обсягу освітньої субвенції для м. Києва на 2018 рік у сумі 865 млн. грн.
  • будівництві житлового будинку для освітян.

За результатами обговорення учасники засідання дійшли згоди щодо необхідності якнайшвидшого вирішення зазначених питань з метою захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів освітян та розвитку столичної освіти.

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018