Зустріч з керівництвом Держмолодьжитла

11 вересня 2018,Публікації » Новини

Зустріч з керівництвом Держмолодьжитла

10 вересня 2018 року з метою пошуку можливих шляхів забезпечення житлом педагогічних та науково-педагогічних працівників відбулася нарада з представниками фінансової установи "Державна спеціалізована фінансова установа "Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву".

Під час наради голова правління Держмолодьжитла Сергій Олександрович Комнатний перезентував проект з пільгового кредитування педагогічних та науково-педагогічних працівників. Зазначений проект полягатиме у наданні освітянам пільгових довоготермінових кредитів на придбання житла та може бути реалізованим в разі виділення коштів з бюджету м. Києва.

Зважаючи на нагальну необхідність поліпшення житлових умов освітян (лише на квартирній черзі перебуває понад 1400 педагогічних працівників), необхідно докласти усіх зусиль задля вирішення зазначеного питання, у тому числі шляхом запровадження програм пільгового кредитування, часткового (70 х 30, 50х50) фінансування за рахунок коштів населення та міського бюджету та інших.

Під час наради профспілкова сторона та представники Держмолодьжитла домовилися напрацювати пропозиції щодо впровадження в м. Києві проекту «Пільгове кредитування педагогічних та науково-педагогічних працівників».

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018