ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany

Прес-конференція на тему «Наступ на права освітян»

2 жовтня 2018,Публікації » Новини

Прес-конференція на тему «Наступ на права освітян»

2 жовтня в прес-центрі «Главком» відбулася прес-конференція на тему: «Наступ на права освітян». Учасники обговорили питання щодо недостатнього фінансування освітньої субвенції в розмірі 865 млн. грн для забезпечення виплати у повному обсязі заробітної плати працівникам закладів загальної середньої освіти та запланованої масштабної акції протесту біля Кабінету Міністрів України.

Відеотрансляцію прес-конференції можна переглянути за посиланням glavcom.ua/news