Урочистості з нагоди Дня працівників освіти у Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка

10 жовтня 2018,Публікації » Новини

Урочистості  з нагоди Дня працівників освіти у Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка

9 жовтня 2018 року Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України традиційно провела урочистий вечір з нагоди професійного свята.

Освітянську спільноту вітали голова Профспілки освітян м. Києва Олександр Яцунь, директор Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) Олена Фіданян. Вони висловили слова вдячності працівникам освітньої галузі. Приємним продовженням святкового вечора стало урочисте вручення Нагрудного знаку Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України «Заслужений працівник Профспілки Профспілки працівників освіти і науки України», почесних грамот та перегляд вистави.

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018