Щодо невиплати надбавок працівникам освіти м. Києва

26 жовтня 2018,Публікації » Новини

Щодо невиплати надбавок працівникам освіти м. Києва

До КМОППОіНУ надходять тривожні дзвінки щодо невиплати надбавок за складність та напруженість у роботі працівникам закладів освіти м. Києва у жовтні 2018 року. Попередньо голова КМДА Віталій Кличко зазначив про те, що бере ситуацію з дефіцитом освітньої субвенції під особистий контроль. На засіданні Київради освітян було запевнено, що всі виплати освітянам будуть здійснені (в кожному районі) в повному обсязі до кінця поточного року.

18 жовтня Київська міська рада внесла зміни до бюджету столиці та виділила 100 млн. грн. для забезпечення виплати надбавок вчителям закладів загальної середньої освіти. Задля забезпечення виплати надбавок у повному обсязі та повернення заборгованості за вересень-жовтень потрібне додаткове рішення Київської міської ради.

Наразі здійснюються переговори з міською владою щодо пришвидшення вирішення питання оплати праці освітян.

Водночас, у зв’язку з такою ситуацією у трудових колективах назріває обурення та категоричне несприйняття зменшення рівня оплати праці.

В разі невиконання справедливих вимог освітян, зберігаємо за собою право на активні протестні дії.

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018