КМОППОіНУ висловлює підтримку трудовому колективу НТУУ КПІ ім. Ігоря Сікорського

29 жовтня 2018,Публікації » Новини

КМОППОіНУ висловлює підтримку трудовому колективу  НТУУ КПІ ім. Ігоря Сікорського

11 жовтня 2018 року під час телеефіру «Телеканалу новин 24» було оприлюднено інформацію щодо порушень, які нібито мали місце в господарській діяльності НТУУ КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Переконані, що ЗМІ, які поширюють заяви щодо фінансових порушень та інші заяви, які можуть нанести шкоду честі та гідності університету, повинні довести, що поширена інформація є достовірною. Адже праву на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань відповідає обов'язок не поширювати про особу недостовірну інформацію та таку, що ганьбить її гідність, честь чи ділову репутацію.

КМОППОіНУ підтримує рішення Профспілкового комітету НТУУ КПІ ім. Ігоря Сікорського, у якому зазначається про те, що оприлюднена інформація, імовірно, є політично або в інший спосіб вмотивованою і направленою на дестабілізацію ситуації в колективі напередодні виборів ректора університету.

Вважаємо доцільними кроки НТУУ КПІ ім. Ігоря Сікорського, зокрема щодо звернення до Уповноваженої особи з питань запобігання корупції з поданням щодо проведення перевірки на предмет відповідності викладених відомостей про дії посадових осіб університету положенням антикорупційного законодавства та звернення до Державної аудиторської служби України з проханням провести перевірку інформації, оприлюдненої в програмі «ЦРУ», і надати відповідні висновки.

Бажаємо колективу НТУУ КПІ ім. Ігоря Сікорського продовжувати творчу, самовіддану працю, спрямовану на утвердження авторитету вишу як лідера національної освіти у справі підготовки інтелектуальної еліти нації.

Позиція профкому НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського»

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018