Розширене засідання Колегії виконавчого органу Київської міської ради (КМДА)

30 жовтня 2018,Публікації » Новини

Розширене засідання Колегії виконавчого органу Київської міської ради (КМДА)

30.10.2018 року під час розширеного засідання Колегії виконавчого органу (КМДА) було обговорено питання оплати праці працівників освіти.

Голова КМОППОіНУ О. Яцунь звернув увагу присутніх на тому, що до КМОППОіНУ надходять тривожні дзвінки щодо невиплати надбавок за складність та напруженість у роботі працівникам закладів освіти м. Києва у жовтні 2018 року.

«У зв’язку з ненарахуванням надбавок у жовтні у трудових колективах назріває обурення та категоричне несприйняття зменшення рівня оплати праці. Зважаючи на це, необхідно:

1. публічно озвучити план погашення заборгованості з виплати надбавок за складність і напруженість у роботі та за престижність педагогічної праці за вересень-жовтень 2018 року;
  2. напрацювати та озвучити алгоритм виплати надбавок у повному обсязі;
  3. запровадити єдині підходи в оплаті праці в усіх районах м. Києва»,