Освітяни столиці призери Всеукраїнських змагань з волейболу

12 листопада 2018,Публікації » Новини

Освітяни столиці призери Всеукраїнських змагань з волейболу8-10 листопада 2018 року в м. Києві в загальноосвітній школі № 104 відбувалися Всеукраїнські змагання з волейболу серед працівників закладів і установ освіти та студентів, членів галузевої Профспілки.

У змаганнях взяли участь понад 150 представників освітніх закладів із 13 регіонів України. Освітяни змагалися у двох лігах – «А» і «Б» (ліга «А» – команди зі складу працівників закладів освіти, ліга «Б» – особи, які навчаються).

У лізі «А» команду освітян Києва представляли:

• Лупка Олександр Іванович – вчитель фізичного виховання гімназії "Міленіум" №318 І-ІІІ ступенів – капітан команди;
  • Красовська Олена Андріївна – завідувач відділу зв’язків з громадськістю та виставкової роботи Державної науково-технічної бібліотеки України;
  • Шмаглій Вікторія Валеріївна – вчитель фізичного виховання середньої загальноосвітньої школи № 121;
  • Бойко Лариса Василівна – вчитель початкових класів гімназії № 237;
  • Сопронюк Ярослав Анатолійович – тренер дитячо-юнацької спортивної школи № 13;
  • Воронков Костянтин Павлович – викладач кафедри фізичного виховання навчально-спортивного комплексу Київського національного університету імені Тараса Шевченка;
  • Сейко Юрій Миколайович – вчитель фізичного виховання Українського коледжу імені В.О. Сухомлинського;
  • Федянін Ігор Олександрович – вчитель фізичного виховання середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 195 ім. В.І. Кудряшова;
  • Федорченко Руслан Вікторович – вчитель фізичного виховання середньої загальноосвітньої школи № 104 ім. О. Ольжича.

Видовищним видалося спортивне свято з волейболу. Учасники продемонстрували чудову гру та жагу до перемоги. У фіналі за ІІІ місце команда Києва у динамічній боротьбі переграла команду Одеської області та виборола бронзові медалі. Суддівською колегією Ярослава Сопронюка визнано кращим діагональним у лізі «А».

У лізі «Б» команду Києва представляли студенти Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Очолює кафедру фізичного виховання навчально-спортивного комплексу університету, професор, дворазова Олімпійська чемпіонка – Кочергіна Тетяна Іванівна, тренер команди – викладач кафедри фізичного виховання – Паламарчук Микола Антонович. Студенти показали достойну гру. У своїй лізі обіграли однолітків із Одещини та Київщини та заслужено здобули срібні нагороди. У лізі «Б» кращими гравцями визнано членів команди Олену Головченко в номінації догравальник та Олексія Перегончука в номінації діагональний.

Щиро вітаємо та висловлюємо подяку освітянам та студентам за достойний виступ!

Бажаємо Вам міцного здоров’я, добробуту, успіхів та нових перемог!

Освітяни столиці призери Всеукраїнських змагань з волейболуОсвітяни столиці призери Всеукраїнських змагань з волейболу
Освітяни столиці призери Всеукраїнських змагань з волейболу

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018