14 листопада 2018,Публікації » Новини

14 листопада 2018 року на засіданні Постійної комісії Київської міської ради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту було розглнуто питання «Про погашення заборгованості з виплати надбавок за складність і напруженість у роботі та за престижність педагогічної праці за вересень-жовтень 2018 року та вчасної виплати заробітної плати в усіх районах м. Києва».

Голова Профспілки освітян м. Києва О. Яцунь наголосив на необхідності якнайшвидшого вирішення питання вчасної та у повному обсязі виплати заробітної плати працівникам освіти м. Києва та зазначив, що наразі до КМОППОіНУ надходять повідомлення про прийняття окремими трудовими колективами закладів загальної середньої освіти рішень про тимчасове припинення навчального процесу у разі невирішення у найкоротші строки питання виплати надбавок.

Голова Постійної комісії Київської міської ради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту Г. Старостенко доповіла про здійснені заходи задля вирішення ситуації з виплатою надбавок педагогічним працівникам закладів загальної середньої освіти до кінця поточного року, а також зауважила про необхідність в наступному році уніфікувати виплати в усіх районах м. Києва з метою здійснення оплати праці освітян за єдиними підходами.

Заступник голови КМДА В. Мондриївський зазначив, що «до кінця року освітяни м. Києва отримають всі виплати у повному обсязі. Це спільна позиція керівництва міста та депутатського корпусу Київської міськоі ради».

Питання оплати праці освітян столиці обговорено на засіданні Постійної комісії Київської міської ради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спортуПитання оплати праці освітян столиці обговорено на засіданні Постійної комісії Київської міської ради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спортуПитання оплати праці освітян столиці обговорено на засіданні Постійної комісії Київської міської ради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спортуПитання оплати праці освітян столиці обговорено на засіданні Постійної комісії Київської міської ради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спортуПитання оплати праці освітян столиці обговорено на засіданні Постійної комісії Київської міської ради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018