Відповідь КМДА щодо виплати надбавок освітянам Печерського та Шевченківського районів

20 листопада 2018,Публікації » Новини

У відповідь на звернення КМОППОіНУ щодо виплати надбавок за складність і напруженість у роботі працівникам освіти Печерського і Шевченківського районів виконавчим органом Київської міської ради (КМДА) надано відповідь (лист №005-866 від 09.11.2018 року) про те, що на сьогодні київською міською владою вишукуються фінансові ресурси з бюджету м. Києва для недопущення кредиторської заборгованості, зменшення розміру заробітної плати працівникам закладів освіти комунальної власності територіальної громади м. Києва

З текстом листа можна ознайомитися тут

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018