Київська міська рада виділила додатково 266 мільйонів гривень на оплату праці освітян

21 листопада 2018,Публікації » Новини

20 листопада 2018 року на пленарному засіданні Київської міської ради було скориговано бюджет міста на поточний рік. Зокрема, Київрада спрямувала додаткових 266 мільйонів гривень на повернення освітянам закладів загальної середньої освіти надбавок за складність і напруженість у роботі та за престижність педагогічної праці за вересень-жовтень 2018 року, а також на вчасну та у повному обсязі виплату заробітної плати в усіх районах м. Києва.

Зазначене рішення винесено завдяки спільним злагодженим діям керівництва міста, депутатського корпусу Київської міської ради та профспілкової сторони.

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018