Розширена Колегія КМДА

22 листопада 2018,Публікації » Новини

Розширена Колегія КМДА

22 листопада 2018 року під час розширеного засідання Колегії виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) профспілковою стороною вчергове було порушено питання оплати праці освітян у повному обсязі та погашення заборгованості по надбавкам.

Голова Київської міської організації Профспілки Олександр Яцунь у своєму виступі подякував соціальних партнерів та депутатський корпус за передбачені в бюджеті міста додаткові 266 млн. грн. Наголосив на тому, що після прийняття зазначеного рішення до КМОППОіНУ, зокрема з Дніпровського району надходить тривожна інформація про недостатність даного фінансового ресурсу для виплати заробітної плати з надбавками в повному обсязі. Звернув увагу присутніх голів районних у місті Києві державних адміністрацій про персональну відповідальність та взяття даного питання під особистий контроль.

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський подякував профспілкову сторону за плідну співпрацю та запевнив, що коштів на виплату заробітної плати працівникам закладів загальної середньої освіти та погашення заборгованості по надбавкам за складність і напруженість у роботі та престижність педагогічної праці в усіх районах повинно вистачити. Наразі тривають фінансові обрахунки, підстав для хвилювання немає.

Розширена Колегія КМДАРозширена Колегія КМДА

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018