Майстер-клас у первинній профспілковій організації студентів НУХТ

22 вересня 2009,Новини, Вища освіта

Майстер-клас у первинній профспілковій організації студентів НУХТ22 вересня 2009 року в Національному університеті харчових технологій відбувся майстер-клас з проведення засідання профспілкового комітету первинної профспілкової організації студентів щодо підготовки і проведення звітно-виборної конференції.На засіданні профкому були присутні голови ППОС вищих навчальних закладів столиці, заступник голови Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України О.О. Геведзе, завідувач відділу організаційно-масової та інформаційної роботи І.К. Волинко та спеціалісти відділу.

На порядку денному стояли питання встановлення дати і місця проведення конференції, затвердження графіка її проведення на факультетах університету, визначення норми представництва делегатів та порядок обрання складу профкому. На засіданні також було затверджено план підготовки та утворено робочу групу з проведення звітно-виборної конференції.Майстер-клас у первинній профспілковій організації студентів НУХТ

Після засідання відбулася ділова гра, на якій учасниками засідання були обіграні ситуації, що можуть виникнути в ході проведення звітно-виборної конференції.
Представники КМОППОіНУ провели консультативну роботу та дали відповіді на запитання головам ППОС щодо проведення звітів і виборів.

Прес-служба КМОППОіНУ

17.листопада