ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany

Загальні збори голів первинних профспілкових організацій

22 січня 2019,Публікації » Новини

Загальні збори голів первинних профспілкових організацій

23.01.2019 в центрі культури КПІ відбудуться профспілкові збори освітян столиці. На порядку денному питання,які отримали широкий резонанс у суспільстві та пов‘язані з випадками насилля над вчителями.

На форум запрошені очільники Київради, Департаменту освіти. А також представники правоохоронних органів та ЗМІ.

Початок о 15.30

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018