ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany

Загальні збори голів ППО

25 січня 2019,Публікації » Новини

Загальні збори голів ППО

На загальних зборах освітянська профспілкова громада столиці прийняла важливі вимоги задля збереження людської гідності:

• Від Міністерства освіти і науки України:
    внести зміни до наказів МОН від 06.12.2010 року № 1205 «Про затвердження Типових штатних нормативів закладів загальної середньої освіти»щодо введення до штатних розписів закладів освіти посад охоронців (окрім посад сторожів).
  • Від Верховної Ради України:
    • внести зміни до законодавства щодо посилення відповідальності за поширення недостовірної інформації про педагогічних працівників (окрім цивільно-правової відповідальності, передбачити адміністративну відповідальність);
    • доповнити Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу (цькуванню)» стосовно визнання булінгом жорстоких дій, психологічного, фізичного насильства батьків стосовно педагогічних працівників.
    • внести зміни до чинного законодавства щодо посилення статусу освітян.
  • Від начальника поліції і прокурора м.Києва:
    взяти під особистий контроль питання об‘єктивного та оперативного розслідування жорстокого побиття вчителя Матвієнка Ігора Миколайовича.

З цією метою разом з соціальними партнерами створити робочу групу для напрацювання відповідних документів та превентивних заходів.

У разі несправедливого вироку суду профспілка залишає за собою право на безстроковий страйк.

Загальні збори голів ППОЗагальні збори голів ППОЗагальні збори голів ППО Загальні збори голів ППОЗагальні збори голів ППО Загальні збори голів ППОЗагальні збори голів ППОЗагальні збори голів ППО

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018