ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany/

Збільшення видатків столичного бюджету на оплату праці

18 лютого 2019,Публікації » Новини

Збільшення видатків столичного бюджету на оплату праці

13 лютого 2019 року, під час розширеного засідання Колегії Київської міської державної адміністрації, було розглянуто питання щодо збільшення видатків столичного бюджету на 1,8 млрд гривень.

У зв’язку із наявним залишком коштів на початок року, пропонується підвищити заробітну плату працівникам бюджетної сфери та на соціальний захист киян. «Загалом на оплату праці пропонується спрямувати фактично половину коштів, на які плануємо збільшити видаткову частину бюджету, – 903,1 млн гривень», – пояснив міський голова.

Планується збільшення заробітної плати для робітничих спеціальностей у закладах дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти та інших.

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018

28.лютого