ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany/

Щодо збереження функціонального призначення будівлі Київського міського будинку вчителя

7 березня 2019,Публікації » Новини

06 березня 2019 року на засіданні Постійної комісії Київської міської ради з питань освіти і науки, сім'ї, молоді та спорту було заслухане звернення КМОППОіНУ щодо використання Київського міського будинку вчителя після реставрації для потреб освітян. За результатами обговорення Постійна комісія Київської міської ради з питань освіти і науки, сім'ї,молоді та спорту вирішила подати пропозицію заступнику міського голови - секретарю Київради В. Прокопіву внести до порядку денного засідання Київради питання щодо збереження функціонального призначення будівлі Київського міського будинку вчителя.

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018

28.лютого