ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany

Звіт за 2018 рік спілчанами схвалено

20 березня 2019,Публікації » Новини

Звіт за 2018 рік спілчанами схвалено

Звіт за 2018 рік спілчанами схвалено. Формування вимог до влади у 2019р.

Насамперед:

1. Виконання ст.61 не в 2023, а з 01.01.2020р.
  2. Прийняття закону про статус педагогічного і науково-педагогічного працівника (освітянська робоча група працює над цим з/п);
  3. Скасування дискримінаційної норми про переведення на контракт освітян-пенсіонерів (з/п про повну загальну середню освіту);
  4. Підняття муніципальної надбавки з 20 до 30% всім працівникам освітньої галузі столиці;
  5. Внесення змін до Кодексу законів про працю, ЗУ «Про оплату праці» щодо виключення з розміру мінімалки доплат, надбавок, премій, винагород та інших виплат;
  6. Підвищення мінімального розміру академічних стипендій студентам ЗВО до розміру прожиткового мінімуму тощо;

Звіт за 2018 рік спілчанами схваленоЗвіт за 2018 рік спілчанами схваленоЗвіт за 2018 рік спілчанами схваленоЗвіт за 2018 рік спілчанами схвалено

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018