Осінній наступ профспілок

29 вересня 2009,Публікації » Новини
Осінній наступ профспілокПостановою президії Федерації професійних спілок України від 23.09.2009 р. № П-35-31 “Про проведення Осіннього наступу профспілок” прийнято рішення протягом вересня-грудня 2009 року провести масові заходи в рамках Осіннього наступу профспілок під гаслом: “За гідну працю, за гідне життя!”.

Затверджено робочий план основних заходів, а саме:

­ - дні ФПУ в областях – вересень;

­ - робота агітаційних наметів у м. Києві – вересень-жовтень;

­ - навчально-виховні заходи у вищих навчальних закладах з нагоди Дня гідної праці – 6-7 жовтня;

­ - акції профспілок у регіонах – 7 жовтня;

­ - хода “На захист конституційних трудових прав” та театралізоване дійство “Покладання порожніх каструль до Будинку Уряду” з нагоди Дня боротьби з бідністю – 17 жовтня;

­ - пікетування Верховної Ради України – 20 жовтня;

-­ Всеукраїнські збори профспілок “Про захист конституційних прав трудящих” та Всеукраїнську акцію протесту профспілок, пікетування всіх органів державної влади – 10 грудня.

Прес-служба КМОППОіНУ

11.листопада