ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany/

Справа побиття вчителя Матвієнка Ігора Миколайовича знаходится на контролі ГУНП м. Києва

27 березня 2019,Публікації » Новини

КМОППОіНУ засудила факт жорстокого побиття вчителя фізкультури Матвієнка Ігора Миколайовича одним з батьків учнів у ліцеї №157 в Києва та провела низку заходів на захист учителя.

Зокрема, на загальних зборах голів первинних профспілкових організацій, зініційованих КМОППОіНУ у січні 2019 року, освітянська профспілкова громада столиці прийняла рішення звернутися до Міністра внутрішніх справ України, начальника поліції і прокурора м. Києва, з вимогою взяти під особистий контроль питання об‘єктивного та оперативного розслідування жорстокого побиття вчителя.

На виконання рішення загальних зборах голів первинних профспілкових організацій КМОППОіНУ звернулася до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, начальника поліції і прокурора м. Києва з проханням взяти під особистий контроль питання об’єктивного та неупередженого розслідування жорстокого побиття вчителя Матвієнка Ігора Миколайовича, а також до голови ВРУ та всіх депутатських фракцій з проханням внести зміни у законодавство щодо відповідальності за булінг батьками працівників освіти та сприяти оперативному розслідуванню факту побиття Матвієнка І.М.

У відповіді міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова від 15.03.2019 року № 3648/01/38-2019 зазначається про те, що справа побиття вчителя Матвієнка Ігора Миколайовича знаходится на контролі ГУНП м. Києва.

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018